Yoga i skotland

Yoga retreat på St. Andrews Universitet i Skotland

Seks dage med fordybelse i yogaens fysiske udfoldelse, asana(stillinger), åndedrætstræning og meditation. Opholdet finder sted ved St. Andrews Universitets Agnes Blackadder Hall. Dette retreat vil gå i dybden med justeringer der passer til den individuelles fysik og asana-træningen vil tage form af Hatha flow, Ashtanga inspireret yoga og Yin yoga. Under opholdet bliver der også tid til at opleve Skotlands betagende natur og kultur, når vi tager på to ekskursioner, hvor vi bl.a. skal ud og sejle på Loch Leven og besøge Falkland Palace.

Pris fra

Dage/nætter

Pladser

Yoga med cecilie

På dette retreat vil Cecilie afholde to faste daglige yoga sessioner. Vi starter hver morgen med blid Hatha yoga, hvor vi i de første lektioner vil gå i dybden med hver enkelt asana fra Solhilsen, Surya Namaskar. Som vi udvikler os, vil vi begynde at smelte stillingerne sammen til et blidt Hatha Flow.

Om eftermiddagen samles vi til en Yin inspireret session, hvor vi sætter tempoet helt ned, og bevæger os lidt dybere ind i vores stræk.

Tirsdag, torsdag og lørdag vil der også være middags lektioner, hvor vi sætter hvert individs fysik i fokus og kigger på justeringer og variationer der passer til vores forskellige kroppe. Disse sessioner har til hensigt, at udvikle den enkelte yogis eget flow, som man kan fortsætte med at praktisere, når man kommer hjem.

Yoga-niveauet vil være tilpasset hver enkelt person, så der er plads til alle, nybegynder så vel som dem der føler sig garvede. 

OBS. Egen yogamåtte skal medbringes. Mere info om udstyr jeg har til rådhed, på stedet, vil blive oplyst på et senere tidspunkt.

program

Mandag 

Ankomst og check-in på Agnes Blackadder Hall fra kl. 14:00. 

17.00 Velkomstmøde. Vi samles til yoga-velkomst i yogalokalet. 

18.30 Aftensmad (fællesspisning).

Fritid og hygge.

 

Tirsdag – Torsdag – Lørdag  

07.00-8.30 Blid Hatha Flow.

09.00 Morgenmad/brunch. 

11.15- 12.00 Middagssession

Fritid. Frokost på egen hånd.

16.00- 18.00 Yin, Pranayama og meditation.

18.30. Aftensmad (fællesspisning).

Fritid og hygge. 

 

Onsdag og fredag 

07:00-8:30 Blid Hatha Flow.

09.00 Morgenmad/brunch. 

Byrundtur/Busudflugt

16.00-18.00 Yin, Pranayama og meditation.

18.30 Aftensmad (fællesspisning).

Fritid og hygge.

 

Søndag

07:00-8:30. Blid Hatha Flow. Sidste yogasession. 

09.00 Morgenmad/brunch. 

Tak for denne gang og på gensyn!

 

Retten til ændringer forbeholdes.

Pris

Inkluderet

Ikke inkluderet

Indkvartering

Indkvartering samt yogasessioner forgår i Agnes Blackadder Hall på St. Andrews Universitet, i byen St. Andrews som ligger på den skotske østkyst. 

Efter man har tjekket ind i receptionen på Agnes Blackadder Hall, bliver man indkvarteret på sit værelse i samme bygningen. Agnes Blackadder Hall er St. Andrews Universitets 3 stjernede campus kollegium, med moderne en suite værelser og en venlig betjening. Her findes også den dejlige lyse yogasal, hvor sessionerne vil foregå. Vi har salen til egen privat benyttelse alle dage.

Alle værelserne består af følgende: enkelt værelse, med 1½-mands-seng (140 cm) en-suite badeværelse, tv, skrivebord og stol, håndklæder og toiletartikler, te og kaffe faciliteter og daglig rengøring. Det er muligt at bestille værelser med 2 enkelt senge (90 cm). Der findes også store dobbeltværelser med 2 store 140 cm enkeltsenge. Wifi findes i hele området.

Detaljer vedrørende indtjekningsprocedure, tidspunkter mm. fremsendes forud for opholdet. 

Måltider

Morgen- og aftenbuffet, inkl. vegetarretter. Det er muligt at købe vin/øl/vand i baren. Frokost på egen hånd undtagen torsdag, hvor frokost er inkluderet. 

Udflugter

Guided byvandring i St. Andrews (onsdag) : Vi tager på guided sightseeingtur, hvor vi spadsere gennem St. Andrews middelaldergader. Vi ser Market Street, og går på opdagelse mellem universitetets bygninger, kapel og haver inden vi begiver os videre til de historiske ruiner ved kysten – St. Andrews katedral og borg. 

Busudflugt til Loch Leven og Falkland Palace (fredag) : Vi tager på ekskursion til søen Loch Leven, hvor vi sejler ud til øen hvor Dronning Mary Stewart blev holdt fange i årene 1567-68. Her spiser vi vores medbragte frokost i det fri. Efterfølgende besøger vi det tidligere kongeslot, Falkland Palace, et af Skotlands fineste renæssance slotte. 

Fritid

I fritiden vil der være mulighed for at gå ture i St. Andrews stemningsfulde gader, vandre langs Nordsøkystens strand eller kikke forbi den verdensberømte St. Andrews golf bane og det ikoniske klubhus. 

Hvordan kommer du frem?

Norwegian, Ryanair og EasyJet har direkte afgange fra København til Edinburgh om sommeren, og fra lufthavnen er der en bus til St. Andrews. Mere info og evt. hjælp med billeterne, bustider, ekstra nætter, priser, m.m. udbydes med glæde. EasyJet flyver fra København mandag og retur søndag, og deres tider passer perfekt såfremt man ønsker ud- og hjemrejse på samme dage som retreatet starter og slutter. 

Tilmeld yoga-retreat i Skotland

Tilmelding foretages ved at udfylde nedenstående formular. Herefter vil du modtage en bekræftelse der indholder detaljer omkring betaling, bankoplysninger mm. For at bekræfte din plads på holdet bedes du indbetale 2.000 kr. i depositum per person. Bemærk, kun er 16 pladser på holdet!

Cecilie Rollo

Cecilie har de seneste år tilbragt sin tid med at fordybe sig i yogaens forunderlige verden. Vinteren er tilbragt med at undervise på yogaskoler i Indien og Nepal, mens sommeren er tilbragt i Europa. I Danmark er Cecilie især kendt for at undervise i Sorø, Næstved, Roskilde og København.